Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ευκαιρίες μπροστά να «πάρει το αίμα του πίσω»

Έχει ευκαιρίες μπροστά να «πάρει το αίμα του πίσω»
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 14:57

Η σεζόν ακόμη είναι σε εξέλιξη. Και «τρέχει». Το πρωτάθλημα είναι τυπικά ανοικτό, αφού ακόμη υπάρχουν μπροστά ματς, τα οποία ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει, θα κινδυνεύσει. Μπροστά σε αυτό το φάσμα, ο Θρύλος οφείλει ΑΜΕΣΑ να αλλάξει την εικόνα του.

Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό δεν είναι εύκολο, τούτη την ώρα. Ούτε είναι εύκολο να γίνει… έτσι, με διακόπτη, από τη μια μέρα στην άλλη. Μέσα σε μία χρονιά, στην οποία ο Θρύλος δεν κατάφερε να εμφανίσει στο χορτάρι, σε μεγάλο βαθμό, τις αρετές του. Τις αρετές τις οποίες θα μπορούσε να εμφανίσει, βάσει ποιότητας και αξίας ρόστερ. Μέσα σε μια τέτοια χρονιά, λοιπόν, μόνο εύκολο δεν είναι να δούμε αυτή τη στιγμή έναν «άλλο» Ολυμπιακό.

Αλλά! Μπορούμε να δούμε έναν «άλλο» Ολυμπιακό, στον εξής τομέα: Στη θέληση! Προσοχή, δεν λέμε ότι η ομάδα δεν ήθελε να προκριθεί. Λέμε απλώς ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεδομένα μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα… Και πρέπει να καταφέρουν να δώσουν περισσότερα πράγματα, καθώς μπροστά δεν έχουμε… ματσάκια. Μπροστά υπάρχει Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Χ2, Άρης… Έχουμε ΔΡΟΜΟ ακόμα!

Και σε αυτό τον δρόμο, ο Ολυμπιακός οφείλει να «πάρει το αίμα του πίσω», νικώντας τους «εξυγιαντές» και κάνοντας αυτό που πρέπει, για να δείξει ότι δεν παίρνει το πρωτάθλημα… έτσι. Στον Ολυμπιακός ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ τίποτα και η ομάδα είναι δίκαια πρωταθλήτρια. Ως τέτοια οφείλει να εμφανιστεί στα τελευταία ματς, μέχρι το φινάλε της σεζόν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Διακοπές από τον Απρίλιο;

Διακοπές από τον Απρίλιο;

Δεν είμαστε εδώ για να πούμε «αυτός περπατάει» ή «ο άλλος δεν παλεύει». Οφείλει ο κόουτς που έχει την καλύτερη εικόνα της ομάδας, να το «στρίψει» τώρα και να δούμε τον Θρύλο όπως πρέπει.