Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διακοπές από τον Απρίλιο;

Διακοπές από τον Απρίλιο;
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 16:16

Όποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού έχει από τώρα το μυαλό του, στο πως θα… ξεκουραστεί, έχει κάνει μεγαλύτερο λάθος και από το να… δώσει την μπάλα σε αντίπαλο και να τον «βγάλει» τετ-α-τετ. Ο Ολυμπιακός, ως σύνολο, και όποιοι παίκτες μεμονωμένα το κάνουν, δεν έχουν δικαίωμα να σκέφτονται από τώρα τις διακοπές. Όταν ακόμη υπάρχουν στο πρωτάθλημα βαθμοί τους οποίους οι αντίπαλοι μπορεί να πάρουν και ο Ολυμπιακός να χάσει και να κινδυνεύσει έτσι το πρωτάθλημα, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σκέφτεται τις διακοπές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προσοχή! Είναι άλλο το πρακτικό κομμάτι. Και το γεγονός ότι η ομάδα παίζει 3-4 χρόνια στα κόκκινα και χωρίς διακοπή, πρακτικά… Και άλλο το… «εντάξει το πήραμε, χαλαρά». Το πρώτο σεβαστό και κατανοητό και πρέπει να γίνει πλάνο, ώστε οι παίκτες να βάλουν δυνάμεις για τα καλοκαιρινά προκριματικά. Ωστόσο, το δεύτερο δεν είναι. Ούτε σεβαστό, ούτε αποδεκτό και αν υπήρχαν/υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα αποδυτήρια, πρώτος ο Μαρτίνς έπρεπε/πρέπει να τα λύσει. Και πρώτοι οι παίκτες έπρεπε/πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να παλεύει ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, μέχρις εσχάτων.

Αν η ομάδα έχει μπει από τώρα σε mood διακοπών, αυτό πρέπει άμεσα να διορθωθεί. Δεν γνωρίζουμε εμείς με ποιον τρόπο, ούτε και θα κάνουμε υποδείξεις στον Μαρτίνς και στους συνεργάτες του. Αλλά τα φαινόμενα παικτών που περπατάνε είναι υπαρκτά και τα βλέπουμε όπως τα βλέπει και ο κόσμος. Αυτά πρέπει να εκλείψουν. Και όχι μόνο για να σφραγίσει το 47ο ο Ολυμπιακός, αλλά και γενικά. Πρέπει να εκλείψουν οριστικά! Και αμετάκλητα.

Διαβάστε επίσης