Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλεγκ ψυχάρα: «Να δώσουμε γρήγορα απάντηση!»

Όλεγκ ψυχάρα: «Να δώσουμε γρήγορα απάντηση!»
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 12:59

Όλεγκ ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! Ο ΜΑΧΗΤΗΣ Μολδαβός αριστερός μπακ είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν, για τη μαχητικότητά του και για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του. Και ενόψει ΠΑΣ δεν κρύφτηκε… Ο Ρέαμπτσιουκ είπε το αυτονόητο: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το Κύπελλο. Αλλά τώρα δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να δώσουμε απαντήσεις».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσουμε, για να σκεφτόμαστε, ούτε να καθίσουμε να λυπόμαστε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μία γρήγορη απάντηση στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το αν ο αποκλεισμός είναι κίνητρο για τη συνέχεια: «Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο της σεζόν».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει περισσότερο από ένα μήνα: «Όλοι αναγνωρίζουμε ότι πως είναι άσχημη η κατάσταση να μην έχουμε κερδίσει για τόσο πολύ καιρό. Σε κανέναν δεν αρέσει. Όμως, δουλεύουμε καθημερινά και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης