Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα περίεργα του ποδοσφαίρου που είπε ο Μεταξάς ήταν με την ΑΕΚ

Τα περίεργα του ποδοσφαίρου που είπε ο Μεταξάς ήταν με την ΑΕΚ
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 19:46

Επειδή έκαναν κάποιοι «σημαία» τη δήλωση του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Μεταξά, για περίεργα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εμείς απλώς να τους πούμε ότι ο Έλληνας τεχνικός αναφερόταν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν ακυρώσει γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα από το VAR ως οφσάιντ και όχι στο Καραϊσκάκη. Ίσα-ίσα που στο Καραϊσκάκη δε δόθηκε «καθαρό» πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού με τη χρήση του VAR.

«Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Την μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε».

Αυτά είπε ο Μεταξάς, αλλά το VAR στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη δεν έπαιξε πουθενά ρόλο, τουλάχιστον όχι κατά του γιατί υπέρ του έπαιξε. Αν γινόταν το 3-1 με το πέναλτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά...

Σε εκείνο το ματς με την ΑΕΚ ήταν που η διαιτησία είχε «σφάξει» τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τότε ο Ηρακλής Μεταξάς δεν πετούσε το μπουφάν του κάτω όπως έκανε με τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης