Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λόπες: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Ήμουν έξω χωρίς να ξέρω το γιατί»

Λόπες: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Ήμουν έξω χωρίς να ξέρω το γιατί»
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 19:54

Για το γκολ που έβαλε, το ότι βοήθησε την ομάδα να πάρει τη νίκη και το ότι ήταν καιρό εκτός, μίλησε ο Ρόνι Λόπες στην κάμερα της Nova. «Ήταν ένα όμορφο γκολ που μπήκε μετά από πολύ καιρό που είχα να παίξω. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Για το ότι δεν έπαιζε τον τελευταίο καιρό: «Όταν έχεις να παίξεις τόσο καιρό, το δύσκολο δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το ψυχολογικό. Πρέπει να βρεις το κουράγιο για να ενσωματωθείς με την ομάδα. Δεν μου φάνηκε δύσκολο, γιατί εδώ και καιρό δουλεύω, προσπαθώ να βελτιώνομαι για να βοηθάω. Ήμουν καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί! Είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα».

Για το αν περιμένει να παίξει περισσότερο: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον και αν θα πάρω λεπτά συμμετοχής ή όχι. Εγώ δουλεύω για τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι, έτσι ώστε όποτε μου ζητηθεί μπαίνω να βοηθήσω».

Για τις σχέσεις του μέσα στον Ολυμπιακό: «Τα πηγαίνω καλά με όλους μέσα στην ομάδα. Έχω καλές σχέσεις με όλους και ειδικά με όσους μιλούν πορτογαλικά είμαι πολύ κοντά. Ολοι με βοηθούν, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Νιώθω πολύ καλά και αυτό με βοηθάει».

Διαβάστε επίσης