Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «τελειωμένος» Λόπες το έβαλε αυτό; (video)

Ο «τελειωμένος» Λόπες το έβαλε αυτό; (video)
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 11:38

Το δίδαγμα του χθεσινού ματς είναι ένα: Μέχρι το φινάλε και για να έρθουν οι νίκες που απαιτούνται, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είμαστε εκείνοι που θα πούμε ότι ο Λόπες ανέδειξε το «λάθος» του Μαρτίνς, να τον αφήνει έξω για καιρό και να μην υπολογίζει σε εκείνον, για τα άκρα της ομάδας. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα την κατάσταση όλων των παικτών του, ανεξαρτήτως θέσης. Ξέρει καλύτερα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Λόπες, ο Ονιεκουρού, ο Βρουσάι, ο Ανδρούτσος, ο Μπα, ο ένας, ο άλλος…

Και έχουμε μάθει γενικά να εμπιστευόμαστε την κρίση, χωρίς βεβαίως να δεχόμαστε και… αμάσητη, την κάθε επιλογή του. Άλλωστε, αυτές επιβεβαιώνονται (ή μη) στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να το παίζουμε εμείς κριτές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά η ουσία, όπως αυτή προκύπτει μετά τη χθεσινή νίκη στο φινάλε, επί του ΠΑΣ, με την γκολάρα αυτή από τον Ρόνι Λόπες, είναι μία: Μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να έρθουν όλες οι νίκες που απαιτούνται (μην ξεχνάμε, έχουμε ακόμη μπροστά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Άρη…), δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ.

Διαβάστε επίσης

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

Ενοχλήθηκαν στον ΠΑΣ από τις καθυστερήσεις. Όταν τις έκαναν ήταν καλά; Όσο για τις ατάκες Μεταξά, μήπως κατάλαβε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Εραμούσπε;

Για αυτά τα παιδιά… (photos)

Για αυτά τα παιδιά… (photos)

Προσέξτε καλά τις φωτογραφίες. Εστιάστε στην εξέδρα. Για αυτά τα παιδιά δουλεύεται ο Θρύλος του «αύριο».