Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πάει πιο «γεμάτος» στην άμυνα, επέστρεψε ο Σισέ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πάει πιο «γεμάτος» στην άμυνα, επέστρεψε ο Σισέ
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 13:32

Δεν πρόλαβαν οι βόθροι να χαρούν πολύ το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έβγαλε στο περιθώριο τον Σισέ, προκειμένου να το στείλει μήνυμα περί πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού δέχθηκε μία μικρή τιμωρία, από τον προπονητή του, πήρε το μήνυμα, όμως όπως φαίνεται αυτή υπόθεση περνάει στο παρελθόν. Ο Σισέ επανέρχεται άμεσα στην αγωνιστική δράση και έτσι φαίνεται πως το περιστατικό που οδήγησε σε αυτή τη μικρή ρήξη, με τον προπονητή του, πέρασε.

Με αυτό ως δεδομένο, πια, ο Ολυμπιακός πάει «γεμάτος» στην άμυνα, αφού ο Σισέ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Την προσπάθειά του κάνει και ακόμη ένας σέντερ μπακ. Ο Μανωλάς έχει ανεβάσει ταχύτητα και το παλεύει να προλάβει το ματς στην Τούμπα, όμως αυτό δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος πάει με μεγαλύτερη «δύναμη» στην άμυνα, να σηκώσει πρωτάθλημα στην Τούμπα.

Ο Μαρτίνς πλέον έχει στη διάθεσή του Σωκράτη, ενδεχομένως Μανωλά, Σισέ, Μπα, αλλά και Αβραάμ. Και είναι δεδομένο πως με αυτή την άνεση, στην άμυνα, ο Μαρτίνς μπορεί να αισθάνεται και πιο ήρεμος και να σχεδιάσει για το πως ο Θρύλος θα «χτυπήσει» στην επίθεση. Το θέμα βεβαίως είναι να δούμε αν ο Σισέ θα είναι στην αποστολή, όπου φαίνεται ότι θα είναι. Ο Ολυμπιακός έχει την άνεση να σχεδιάσει την άμυνά του, έχοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ εφόσον παίξει κιόλας ο Σενεγαλέζος, είναι δεδομένο ότι μπορεί από εκείνον να περιμένει πολλά και στην επίθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ένας εξτρέμ με τα όλα του

Ένας εξτρέμ με τα όλα του

Ήρθε στον Ολυμπιακό για να μείνει. Ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει, κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, το γιατί.

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

Ενοχλήθηκαν στον ΠΑΣ από τις καθυστερήσεις. Όταν τις έκαναν ήταν καλά; Όσο για τις ατάκες Μεταξά, μήπως κατάλαβε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Εραμούσπε;