Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 11:52

Χωρίς να θέλουμε να προδικάσουμε την εξέλιξη που θα έχει η περιπέτεια της Βιγιαρεάλ στο Champions League, θεωρείται αρκετά πιθανό απόψε κιόλας, να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, αφού στο ζευγάρι με τη Λίβερπουλ, είναι η… προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Ο Ολυμπιακός φυσικά παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση και θα παρακολουθεί και το μεγάλο ματς απόψε, προκειμένου να δει εάν ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την Ευρώπη, για τη νέα σεζόν, θα του δώσει οριστικά αυτό που δικαιούται: Την έξτρα ξεκούραση, η οποία είναι πλέον τόσο απαραίτητη, μετά τον συνεχή Γολγοθά των τριών και βάλε ετών, τον οποίο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ανεβαίνει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στην προοπτική μερικών ημερών έξτρα ξεκούρασης, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει μόνο την ευκαιρία να ανασάνει, αλλά και να «χτίσει» τη νέα του ομάδα, με λιγάκι μεγαλύτερη άνεση. ΟΚ, προφανώς στον Ολυμπιακό δεν θα περιμένουν την τελευταία στιγμή, για να κάνουν τις προσθαφαιρέσεις τους στο ρόστερ. Αυτά λογικά θα γίνουν νωρίτερα. Στην ώρα τους.

Αγωνιστικά, ωστόσο, η ομάδα παίρνει (αν όλα πάνε καλά με το θέμα ‘Βιγιαρεάλ’) αυτό που δικαιούται, ως προς τις «ανάσες», τις οποίες χρειάζεται και για τις οποίες κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν φρόντισε να υπάρχουν…

Διαβάστε επίσης