Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πιθανή ξανά η δυάδα Σωκράτη-Μπα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πιθανή ξανά η δυάδα Σωκράτη-Μπα
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 12:38

Η επιστροφή του Σισέ στην ενεργό δράση άμεσα, με το επεισόδιο με το πειθαρχικό παράπτωμα να αποτελεί παρελθόν, αναμφίβολα δυναμώνει τον Ολυμπιακό, ενόψει Τούμπας. Ο Σισέ δεν είναι, ωστόσο, δεδομένο ότι θα είναι παρών στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το… ‘συγχωροχάρτι’ του Πέδρο Μαρτίνς δεν σημαίνει και ότι ο Σενεγαλέζος θα μπει άμεσα στο αρχικό σχήμα. Και αυτό φυσικά όχι… έτσι, όχι λόγω της υπόθεσης των προηγούμενων ημερών, αλλά για λόγο αγωνιστικό. Ο Παπέ Σισέ στα τελευταία 1-2 ματς δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρ και έτσι ενόψει Τούμπας, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τους Σωκράτη και Μπα.

Το δίδυμο αυτό δεν ήταν κακό, στο ματς με τον ΠΑΣ. Η ομάδα είχε συνολικά προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον, με τον ΠΑΣ να καταφέρνει να βγάζει «φαρμακερές» αντεπιθέσεις, αλλά αυτό δεν είναι θέμα σέντερ μπακ. Είναι θέμα συνολικής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, από την επίθεση κιόλας. Ο Μπα με τον Σωκράτη έκαναν ένα κανονικό ματς και ειδικά ο νεαρός Σενεγαλέζος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στις βασικές επιλογές, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Μένει να φανεί εάν η σκέψη του Μαρτίνς, για διατήρηση του διδύμου αυτού, στην άμυνα, μετουσιωθεί σε πράξη. Πάντως αυτή τη στιγμή υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα για το δίδυμο Σωκράτης-Μπα, να διατηρηθεί.

Διαβάστε επίσης

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!

Στην προσπάθεια να μπει ξανά στο Champions League, ο Ολυμπιακός χρειάζεται, εκτός από μεταγραφική ενίσχυση και ανακατατάξεις, απαραίτητη ξεκούραση. Και όλα δείχνουν ότι θα την έχει.