Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για «κόπωση» λένε στον Παναθηναϊκό και λογικό, αφού έχει «οργώσει» την Ευρώπη

Για «κόπωση» λένε στον Παναθηναϊκό και λογικό, αφού έχει «οργώσει» την Ευρώπη
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 13:14

Ο Ολυμπιακός, αγαπητοί, δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για κόπωση. Δεν έχει σημασία που παίζει εδώ και 4 χρόνια ΣΚΑΣΤΟΣ από καλοκαίρι σε χειμώνα και τούμπαλιν…. Δεν έχει σημασία που αντί για κάτι χωριά της Ευρώπης, α λα ΠΑΟΚ, ή… καθόλου Ευρώπη (με 0 βαθμούς στην καλύτερη) ο Ολυμπιακός έδινε και δίνει ματς υψηλού επιπέδου και υψηλών απαιτήσεων, με δυνατούς αντιπάλους, που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια… από χειμώνα σε καλοκαίρι και τούμπαλιν. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ όλα αυτά. Ο Ολυμπιακός… δεν έχει δικαίωμα να είναι κουρασμένος. Αυτό το δικαίωμα το έχει ο Παναθηναϊκός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Γιατί δεν ήταν ο Παναθηναϊκός καλός με τον Άρη;», αναρωτιέται πολύς κόσμος (ποιος άραγε;…) και η απάντηση είναι… έτοιμη, από παραμύθα μεριά… Για «κόπωση» λένε στον Παναθηναϊκό και λογικό, αφού έχει «οργώσει» την Ευρώπη. Εμείς… συμφωνούμε. Είναι λογικό όταν μια ομάδα, εδώ και χρόνια, έχει «οργώσει» τα γήπεδα της Ευρώπης, χειμώνα-καλοκαίρι, να παίζει ματσάρες και να πρέπει να πηγαίνει από Ευρώπη σε πρωτάθλημα, από πρωτάθλημα σε Κύπελλο, από Κύπελλο σε Ευρώπη… Είναι λογικό αυτή η ομάδα να είναι κουρασμένη.

Α, όχι. Δεν λέει αυτό η παραμύθα. Λέει ότι ΔΕΝ είναι συνηθισμένη αυτή η ομάδα να παίζει… ματς ανά τρεις μέρες. Ότι για αυτό κουράστηκε. Μπερδευτήκαμε… Εσείς;

Διαβάστε επίσης