ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοίνωση με καθυστέρηση ο ΠΑΣ, όπως κάνει στο χορτάρι

Ανακοίνωση με καθυστέρηση ο ΠΑΣ, όπως κάνει στο χορτάρι
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 14:36

Έβγαλε ανακοίνωση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ. Ακόμη και αυτό βέβαια το έκανε με… καθυστέρηση. Όπως κάνει στο χορτάρι! Μέχρι και εκεί… καθυστερήσεις έκανε ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος τη Δευτέρα είχε… Πρωτομαγιά μάλλον και δεν μπορούσε να πει αυτά που ήθελε, όπως τα ήθελε… Ή ίσως περίμενε η ανακοίνωσή του να… εγκριθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Χαιρόμαστε που δεν αναφέρεται πουθενά ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του ΠΑΣ γιατί το να μπλεκόταν με διαιτητικά ζητήματα και άλλα τέτοια γραφικά ο Ολυμπιακός θα γινόταν πραγματικά κωμικό. Αλλά επειδή έρχεται στον απόηχο αγώνα με τον Ολυμπιακό και επειδή προφανώς (όπως μας ενημερώνει σχετικά και ο βόθρος που έκανε την ανακοίνωση του ΠΑΣ πρώτο θέμα…) αφορά στις καθυστερήσεις του ματς στο Καραϊσκάκη, δεν έχουμε να πούμε πολλά.

Αναρωτιόμαστε μονάχα το εξής: Στον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το να γράψει την ανακοίνωση περισσότερη ώρα από ότι πήρε στον Περέα να σηκωθεί από το χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη; Ή ακριβώς… 1 λεπτό και 35 δευτερόλεπτα; Πάντως, ο ΠΑΣ δείχνει να παραπονιέται γενικά για τα play off, και από όσο θυμόμαστε, στην έδρα του με τον Ολυμπιακό, ας πούμε, εύνοια είχε! Έπρεπε να τελειώσει το ματς με τουλάχιστον δύο αποβολές και έβαλε και γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Οπότε για τα play off γενικά που μιλάει, δεν μπορεί να λέει για τα ματς με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έγινε καμία αδικία εις βάρος του… Κάπου αλλού θα αναφέρεται… Ας ψαχτούν οι ‘σύμμαχοι’.

Για την ιστορία, η ανακοίνωση του ΠΑΣ λέει:

Επειδή η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, από την πρώτη στιγμή των Play Off του πρωταθλήματος Super League Interwetten είχαμε ζητήσει από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες μας. Ένα αίτημα, μάλιστα, που είχαμε επαναλάβει και κατά την διάρκεια των αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Αλλά όπως φαίνεται φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σπάνια διαμαρτυρόμαστε με αφορμή έναν αγώνα ή μια φάση και σίγουρα όχι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμβατο με την ιστορία και την πορεία της ομάδας μας. Διαμαρτυρόμαστε όμως για όσα βιώνουμε σταθερά στα φετινά Play Off του πρωταθλήματος.

Είναι κρίμα τόσο για τον ίδιο τον θεσμό των Play Off όσο και για την ομάδα που το ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της σε αυτά τα παιχνίδια, να αντιμετωπιζόμαστε με διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό και μετά την αποστολή επίσημου αιτήματος, ζητάμε και δημόσια, αυτή τη φορά, από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας.

Διαβάστε επίσης