Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: «Κέρδισε» έναν προκριματικό γύρο στο Champions League!

Ολυμπιακός: «Κέρδισε» έναν προκριματικό γύρο στο Champions League!
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 23:50

Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον δεύτερο (και όχι από τον πρώτο) προκριματικό γύρο στο Champions League θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στις ρωσικές ομάδες που παρέτεινε η UEFA και για την επόμενη σεζόν, αλλά και από το ότι η Βιγιαρεάλ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League από τη Λίβερπουλ!

Αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός, ήταν να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο του Champions League ομάδα που θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση μέσω του εγχώριου πρωταθλήματος. Και η μοναδική ομάδα από τις 4 των ημιτελικών που δεν γινόταν να το κάνει ήταν η Βιγιαρεάλ. Κοινώς, η μοναδική της ελπίδα για να παίξει στο Champions League του χρόνου ήταν να το κατακτήσει. Η Λίβερπουλ την απέκλεισε (μαζί με Ρεάλ και Σίτι έχουν εξασφαλισμένη θέση στο Champions League από το πρωτάθλημά τους έτσι κι αλλιώς) και έτσι ο Ολυμπιακός «κέρδισε» έναν προκριματικό γύρο του χρόνου στο Champions League.

Είναι και αυτό μία σημαντική ανάσα για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν και επιπλέον μερικές ημέρες ξεκούρασης. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών από τις 19-20 Ιουλίου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης