Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΠΑΟΚ: Ο μόνιμος αποτυχημένος που φοβάται την αποτυχία!

ΠΑΟΚ: Ο μόνιμος αποτυχημένος που φοβάται την αποτυχία!
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 13:52

Βρέθηκε ο λόγος για τον οποίο ο βόθρος, που εκφράζει τη «γραμμή» του ΠΑΟΚ, διαρκώς… τα βάζει με τον Κριστιάν Καρεμπέ. ΟΚ, αφού δηλώσουμε το ότι μας διασκεδάζει το γεγονός ότι ένα μάτσο παραμυθάδες θεωρούν ότι… έχουν κάτι να πουν στο παγκόσμιο μέγεθος που λέγεται Κριστιάν Καρεμπέ, προχωράμε. Ο ΠΑΟΚ βγήκε κάποια στιγμή κατά τα μέσα της σεζόν και… αποτίναξε από πάνω του, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ του πρωταθλητισμού! Από το «πάμε για πρωτάθλημα», γυρίσαμε εν μία νυκτί στο «δεν πάμε για πρωτάθλημα», μόνο και μόνο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνιμος αποτυχημένος που φοβάται την αποτυχία! Η ομάδα που φοβάται να πει «πάμε για πρωτάθλημα», για να μην χρειαστεί να παραδεχθεί ότι ηττήθηκε και σε αυτή τη μάχη από τον Ολυμπιακό!

Να, γιατί στην παραμύθα φαίνεται… τόσο περίεργο που ο Καρεμπέ θέτει στόχους! Να γιατί στην παραμύθα φαίνεται τόσο μακρινό το ότι ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει ανοιχτά «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»! Γιατί οι ίδιοι… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ από αυτά! Έχουν φάει τόση και τόση αποτυχία στη μούρα, εδώ και τόσα χρόνια, τόση πλάτη Ολυμπιακού, που… δεν αντέχουν άλλο! Δεν αντέχουν άλλο να ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν φοβάται να βάλει ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ! Και διαρκώς αυτό κάνει! Και δια στόματος Καρεμπέ, τον οποίο τόσο πολύ… πικάρει ο βόθρος.

Αλλά το πόσο ψηλά βάζει ή δεν βάζει τον πήχη ο ΠΑΟΚ, το είδαμε όταν ο βόθρος που κάνει άρθρα τη «γραμμή» της ομάδα, αναρωτιόταν γιατί και ο Ολυμπιακός δεν… υποβιβάζεται στο Conference League, για να παίζει με τα χωριά τύπου Μποέμιανς, Γκεντ και Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, για να λέει ότι πήγε στους… «8». Είδαμε όλοι πόσο ψηλά μπαίνει ο πήχης στον ΠΑΟΚ, μετά από εκείνο το πόνημα… Τους απάντησε κατάλληλα ο Καραπαπάς, τότε, δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε…

Τελικά το μυστήριο λύθηκε! Ο ΠΑΟΚ φοβάται να πει ότι έχασε από τον Ολυμπιακό! Και αυτό τον τίτλο, όπως και τον περσινό και τον προπέρσινο! Δεν αντέχουν (εκτός από την αλήθεια) και την αποτυχία, εκεί στο ασπρόμαυρο μπλοκ ομάδα/ΜΜΕ. Δεν το αντέχουν!!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης