Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρέμβαση Μαρινάκη φέρνει το VAR στα πλέι οφ της Championship!

Η παρέμβαση Μαρινάκη φέρνει το VAR στα πλέι οφ της Championship!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 22:00

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Championship δεν υπήρχε το VAR, όμως όπως φαίνεται μετά από τα εγκλήματα που έγιναν στον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπόρνμουθ, η Ομοσπονδία παίρνει την απόφαση να προσθέσει το VAR στα πλέι οφ!

Κάτι το οποίο είναι αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας που έκανε στην Ομοσπονδία η Νότιγχαμ Φόρεστ και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία: «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης υπέβαλε επίσημη καταγγελία στην EFL σχετικά με την αναβολή του αγώνα με την Μπόρνμουθ και τις διαιτητικές υποδείξεις κατά τη διάρκεια των αγώνων με τη Λούτον και τον εξ αναβολής με την Μπόρνμουθ. Πολύ ενδιαφέρον να δούμε ότι η EFL εμφάνισε γρήγορα το VAR για τα play-offs».

Οπότε όλα δείχνουν πως στα πλεί οφ της Championship θα υπάρχει το VAR, διαδικασία στην οποία η Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Premier League. Μία άνοδο η οποία θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της Νότιγχαμ, αλλά και το σημαντικό την ιστορική επιστροφή της Νότιγχαμ στη μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου έχει γράψει τη δική της ιστορία στο παρελθόν η ομάδα του Φόρεστ!

Διαβάστε επίσης