Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης: Όσο τον προκαλούν, τόσο ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει τα ίδια πρωταθλήματα με τον Ντομί!

Μαρινάκης: Όσο τον προκαλούν, τόσο ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει τα ίδια πρωταθλήματα με τον Ντομί!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 01:22

Στήθηκε ολόκληρος μηχανισμός λάσπης με στόχο να κάνει κακό στον Ολυμπιακό και στον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι φοβερό, πάντως, ότι πρωταρχικός στόχος ήταν αυτός και δευτερευόντως να προβάλουν περισσότερο τους «συμμάχους», τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό! «Άρρωστο» είναι όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε που σε μερικούς φαίνεται λογικό!

Όπως και ‘χει, όμως, αποδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να αποδεικνύεται πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τον πολεμούν, χρόνια τώρα, με όποιον τρόπο μπορούν. Εκείνος, όμως, αντέχει. Όπως το ατσάλι. Με τη μόνη διαφορά και εκείνος ξέρει και να «απαντά». Και απαντά με πράξεις. Με κούπες! Με πολλές κούπες! Ήδη φέτος κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημά του από την ημέρα που βγήκε μπροστά και ανέλαβε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Η φιέστα για το 47ο και 3ο σερί θα γίνει το προσεχές διάστημα και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν καταλάβουν πως ελπίδες να πάρουν κανένα πρωτάθλημα θα έχουν μόνο αν το πάνε... λάου-λάου το θέμα, ίσως να είναι αργά για αυτούς.

Για την ώρα, εμείς κρατάμε πως όσο τον προκαλούν, άλλο τόσο θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να έχει τα ίδια πρωταθλήματα με τον Ντομί! Τρία! 3 ο ένας σε όλη την ιστορία του, 3 και ο βετεράνος Γάλλος αμυντικός 4 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Και... καθίστε καλά μην τον φέρουμε πίσω στην ομάδα από άλλο πόστο και σας περάσει κι εκείνος! Δεν θα πούμε να σας περάσει όπως η Μαρίνα Τσαλή, η υπέροχη μεταφράστρια του Ολυμπιακού μας, που έχει φτάσει ήδη τα 16 πρωταθλήματα, γιατί ούτε εκείνη θα την φτάσετε ποτέ. Ούτε σε... 10 ζωές!

Τα φιλιά μας...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης