Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το επόμενο άρχισε ΗΔΗ να δουλεύεται

Το επόμενο άρχισε ΗΔΗ να δουλεύεται
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 10:47

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για να χρονοτριβεί. Το επόμενο πρωτάθλημα είναι ΗΔΗ στα σκαριά και ΗΔΗ έχει μπει στις… ράγες! Ο Ολυμπιακός βλέπει ΠΑΝΤΑ μπροστά και έχει αρχίσει από τώρα να χτίζει την ομάδα, η οποία θα το σηκώσει ΞΑΝΑ στη μούρη των «εξυγιαντών». Το 48ο άρχισε ΗΔΗ να δουλεύεται! Η είσοδος στο Champions League, επίσης. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει χρόνο για χάσιμο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στην Άρη, η ομάδα δεν έχει κανένα άλλο κίνητρο, πέρα από το να «δει» παίκτες για την επόμενη σεζόν! Ο Ολυμπιακός έχει το γόητρό του να προστατεύσει και για αυτό τον λόγο, ΟΠΟΙΟΣ και να παίξει βασικός την Κυριακή, στο Χαριλάου, θα παίξει για τη νίκη. Αλλά αυτή τη στιγμή, προέχουν άλλα πράγματα. Η ομάδα μπαίνει από τώρα κιόλας σε διαδικασία χτισίματος της επόμενης χρονιάς. Μπαίνει από τώρα σε διαδικασία κατά την οποία δουλεύει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, «βλέπει» παίκτες, «τσεκάρει» νεαρούς από τη β’ ομάδα και γενικά… ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ. Και για αυτό δεν θα «απολογηθεί» σε κανέναν εμπαθή. Η δουλειά του Ολυμπιακού είναι το να ικανοποιεί τους φιλάθλους του. Και οι φίλαθλοί του, αυτή τη στιγμή, απαιτούν ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και κινήσεις ουσίας, για την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το 48ο και όχι μόνο. Έχει μπροστά του την είσοδό του, ξανά, στο Champions League. Για να πετύχει αυτούς τους δύο στόχους, ο Θρύλος οφείλει να δουλέψει από τώρα. Και αυτό είναι το ΜΟΝΟ που μετράει.

Διαβάστε επίσης