Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουν για το «διπλό» και για το σήμα στη φανέλα!

Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουν για το «διπλό» και για το σήμα στη φανέλα!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 15:36

Έτρεξε η παραμύθα να… φτιάξει κλίμα. Κάθεται και ασχολείται… υπέρ το δέον, με την αποστολή του Ολυμπιακού, για το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το έχει ξανακάνει, δεν είναι η πρώτη φορά. Και έφαγε τα μούτρα της. Επίσης δεν ήταν η πρώτη φορά. Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα μάθουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σαν… άλλους. Δεν λειτουργεί όπως… άλλοι. Λειτουργεί ορθολογικά. Σωστά. Και για αυτό και προοδεύει, παίρνοντας τρίτο σερί πρωτάθλημα, επί «εξυγίανσης», την ώρα που άλλοι μετρούν τρία… συνολικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με αρκετές αλλαγές, ενόψει Άρη. Το είχε προαναγγείλει ο Μαρτίνς, το είχε… απαιτήσει (εντός εισαγωγικών) και ο κόσμος, ο οποίος θέλει να δει τώρα στο φινάλε, «νέο αίμα». «Φρέσκο αίμα». Να δει παιδιά όπως ο Κανέ, ο Φαντιγκά, ο Μπαγκαλιάνης, ο Κίτσος. Να δει ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπό συνθήκες μπορούν να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό, στο μέλλον! Ή και πιο άμεσα.

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά όπως όποιοι και να παίξουν, θα παίξουν για το «διπλό» και για το σήμα στη φανέλα! Ο Ολυμπιακός, με τις αλλαγές και με τα νέα πρόσωπα στην αποστολή, που «καίγονται» να δείξουν πράγματα, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος, στο «Βικελίδης». Και έτσι νιώθει σίγουρος για τις επιλογές του.

Άλλωστε, θέλει και ο ίδιος να «δει» πράγματα, ενόψει της νέας σεζόν. Και για αυτό αρχίζει από τώρα, να δουλεύει με νέους παίκτες. Στο ματς με τον Άρη έχει και μια ευχέρεια παραπάνω, να το πράξει, αφού δεν πρόκειται για ένα «αιώνιο ντέρμπι», ας πούμε. Το ίδιο θα έκανε αν στη θέση του Άρη ήταν και ο ΠΑΣ.

Πιο δύσκολα θα το έκανε αν ήταν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Σε αυτά τα μεγάλα ντέρμπι δεν σηκώνει και πολύ ροτέισον, ο Σύλλογος ξέρει ότι ο κόσμος περιμένει πρώτα τη νίκη και μετά το να 'δει' παίκτες, σε αυτά τα ματς... Και πιθανώς δεν θα το δούμε σε τέτοιο βαθμό το ροτέισον, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν έχει ο Ολυμπιακός και κάτι να αποδείξει στους 'εξυγιαντές'. Τους νίκησε όλους, εμφατικά και σήκωσε πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα!

Αλλά είναι σαφές ότι ο Μαρτίνς στρέφει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα και αυτή λέει «αξιολόγηση του ρόστερ», «διαχείριση» και «ευκαιρίες σε νέα παιδιά». Το βλέπουμε τώρα, θα το δούμε και πιο κάτω, μέχρι το φινάλε. Σε ποιο βαθμό, ανά ματς, μένει να φανεί.

Διαβάστε επίσης