Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ: «Κάναμε το καθήκον μας - Στον Ολυμπιακό είμαι καλά»

Βατσλίκ: «Κάναμε το καθήκον μας - Στον Ολυμπιακό είμαι καλά»
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 21:07

Για τα όσα έχει ζήσει στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, μίλησε ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις του στην πατρίδα του.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Ιdnes.cz», σχολίασε αρχικά για τη φετινή σεζόν:

«Διεκδικήσαμε αυτό που θέλαμε όλη τη σεζόν. Εάν το θέσουμε ωμά κάναμε το καθήκον μας. Η ποιότητα της ομάδας, τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών και το όνομά της επιτάσσουν να νικάμε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει για τη νίκη. Όμως ποτέ δεν βαριέσαι το να κατακτάς ένα πρωτάθλημα. Είναι πάντα τρομερό συναίσθημα».

Αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε: «Είχαμε ένα μεγάλο προβάδισμα αλλά τα ματς δεν ήταν εύκολα. Πήραμε νίκες όμως σε παιχνίδια που μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί ή καλύτεροι και οι αντίπαλοί μας σε δικά τους άσχημα παιχνίδια έχαναν. Έτσι δημιουργήθηκε διαφορά».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη δική του παρουσία τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό: «Είμαι ευχαριστημένος διότι έπαιζα τακτικά. Δεν ήταν ιδανική η χρονιά μου πέρυσι στη Σεβίλλη. Στον Ολυμπιακό έπαιξα πάνω από 40 ματς φέτος και είμαι ικανοποιημένος».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο νέο του συμβόλαιο αλλά και το μέλλον του: «Στο ποδόσφαιρο γενικά ποτέ δεν ξέρεις το τι μπορεί να συμβεί».

Διαβάστε επίσης