Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας «Ανδρέας στο δοκάρι» χρειάζεται (video)

Ένας «Ανδρέας στο δοκάρι» χρειάζεται (video)
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 12:35

Έχει επενδύσει πολλά η προπαγάνδα της «εξυγίανσης» στη δήθεν «σχέση» Ολυμπιακού-Άρη. Αυτό είναι το αφήγημα των ημερών. Αυτό είναι το αφήγημα εδώ και καιρό. Εδώ και αρκετές σεζόν, για την ακρίβεια. Και όσο περνάει ο καιρός και παρότι τα αποτελέσματα διασύρουν την προπαγάνδα, τόσο το… αφήγημα συνεχίζεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός πετάει τον Άρη εκτός Κυπέλλου, ας πούμε, πάλι… έχουν κάτι να πουν. Βλέπετε, δεν έχουν τίποτα ουσιώδες να «προσάψουν» στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είχαν. Έτσι, φτιάχνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία ο Ολυμπιακός διαλύει σαν «χάρτινους πύργους». Σαν «κάστρα στην άμμο». Σαν τις… δυναστείες που μας έλεγαν κάποτε ότι θα χτίσουν… Και ακόμη… περιμένουμε να τις δούμε.

Ένα πράγμα χρειάζεται απόψε στο «Βικελίδης». Μία «Ανδρέας στο δοκάρι» χρειάζεται! Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός βρήκε τον απόλυτο τρόπο για να… σοκάρει τον Άρη, μέσα στην έδρα του. Και να διαλύσει ξανά την προπαγάνδα των «απέναντι», όπως κάνει εδώ και χρόνια… Όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει. Μια «Ανδρέας στο δοκάρι» λέμε…

Διαβάστε επίσης

Από τα μαλλιά

Από τα μαλλιά

Οι «νέοι» του Ολυμπιακού έχουν σήμερα (και όχι μόνο) «χρυσή» ευκαιρία να δείξουν από τι είναι φτιαγμένοι.