Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 19:26

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και απέχει πλέον έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό, αφού γνώρισε την ήττα με 0-1, στην περασμένη αγωνιστική, από τους πράσινους. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ερχόταν από δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΟΚ (1-0), ενώ δεν είχε νωρίτερα γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις περασμένες συναντήσεις (2-2-0). Αυτή τη φορά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τον οποίο είχε νικήσει εκεί (2-1) στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Τιμωρημένος θα είναι ο Καμαρά, αφού αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, μετρούσε μία νίκη σε τέσσερις αγώνες (1-2-1), πριν επικρατήσει δύσκολα με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς στο οποίο πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μεσοβδόμαδα, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ στο 10ο λεπτό, στην Τούμπα, όμως με γκολ των Ρόνι Λόπες και Ρέαμπτσουκ, στην επανάληψη, κατόρθωσαν να φτάσουν στη δεύτερη σερί νίκη τους στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Μετά την αποψινή αναμέτρηση, ακολουθούν δυνατές μάχες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εντός, με το πρόγραμμα να κλείνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 της Κυριακής.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Άξιος πρωταθλητής. Το αφιερώνουμε στον Πρόεδρό μας»

Στο ότι ο Ολυμπιακός είναι άξιος πρωταθλητής στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Nova και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι άξιος πρωταθλητής. Είναι μία δύσκολη σεζόν με παιχνίδια που δεν παίξαμε καλά. Όμως ήμασταν πάντοτε δεμένοι και προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ήταν μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Είμαστε ευχαριστημένοι που γιορτάζουμε τον 47ο τίτλο και το αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας που στηρίζει. Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλο το σταφ που με αυταπάρνηση στηρίζει την ομάδα και είναι οι πυλώνες αυτής της επιτυχίας».

Για το ότι τον σήκωσαν οι παίκτες στον αέρα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και απέναντι στον κυριότερο αντίπαλό μας. Κάναμε επίδειξη ισχύος. Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε. Ήταν παιχνίδι – κλειδί. Είναι η τρίτη σερί χρονιά που κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Ολυμπιακού».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το αν θα δούμε νέα πρόσωπα στα επόμενα ματς: «Θα δούμε νέους παίκτες. Θα αξιολογήσουμε κάποιους παίκτες όπως ο Φαντιγκά, ο Κίτσος, ο Σουρλής, ο Τζολάκης. Θέλουμε να τους δώσουμε λεπτά συμμετοχής. Τελειώνει μία σεζόν αλλά αρχίζει και η επόμενη. Θα δώσουμε ευκαιρίες για να πάρουμε και κάποια μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν».

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης