Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι «καρφώνει» ο Πειραιάς! Γλέντησε και την βρωμερή προπαγάνδα!

Έτσι «καρφώνει» ο Πειραιάς! Γλέντησε και την βρωμερή προπαγάνδα!
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 22:56

Έτσι γλεντάει ο Θρύλος και ο Πειραιάς! Ο Ολυμπιακός, αν και έπαιξε με rotation, νίκησε 1-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ξεβράκωσε προπαγάνδα και διάφορους βοθρατζήδες! Ο Τικίνιο με σουτ από κοντά στο 55’ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. +19 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε ενέργεια, είχε διάθεση και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας. Δέχτηκε πίεση από τον Άρη, αλλά η αμυντική λειτουργία τα πήγε περίφημα. Το σουτ του Κούντε στο 10’ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 13’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τικίνιο. Ο Βρουσάι έκανε ωραία κάθετη, ο Βραζιλιάνος βγήκε απέναντι στον Κουέστα, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Άρης, σε αυτό το διάστημα, απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, με Ιτούρμπε στο 24’, Ντουκουρέ στο 36’ και Μαντσίνι στο 45’, αλλά ο Τζολάκης αντέδρασε σωστά και στις τρεις περιπτώσεις. Ένα σχετικά μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να δείχνει σχετικά καλά στοιχεία σε σχέση με το ότι έπαιζαν αρκετοί νεαροί παίκτες και γενικά ήταν μία 11άδα που δεν είχε ξαναπαίξει μαζί.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο ως είχε. Και βρήκε γκολ νωρίς. Στο 55’. Ο Κούντε εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ, ο Παπαδόπουλος έκανε την κεφαλιά, ο Κουέστα απέκρουσε και ο Τικίνιο από κοντά με σουτ έκανε το 0-1! Στο 71’ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 2-0: Ο Ανδρούτσος έκανε ωραία μπαλιά στον Βαλμπουενά, εκείνος έπαιξε κάθετα στον Καρβάλιο που έκανε το γύρισμα, αλλά ο Κουέστα έκοψε τελευταία στιγμή προ του Τικίνιο. Στο 73’ ο Κουντέ απείλησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, από κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά η μπάλα δεν είχε δύναμη και ο Κουέστα μπλόκαρε σταθερά. Στο 90’ ο Βρουσάι είχε μία πολύ καλή στιγμή με σουτ με το αριστερό, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο ίδιο λεπτό, στην αντεπίθεση, ο Άρης απείλησε με το σουτ του Ιτούρμπε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτό το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού έμεινε ως το τέλος και ο Θρύλος πέρασε και από την έδρα του Άρη.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Μαντσίνι (76’ Μάνος), Πάλμα (56’ Εντιαγέ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Α. Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (77’ Καρμπόβνικ), Κανέ, Κούντε, Φαντιγκά (68’ Βαλμπουενά), Βρουσάι, Καρβάλιο (82’ Σουρλής), Τικίνιο (76’ Ελ Αραμπί).

Διαβάστε επίσης