Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο στα δύο στη Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες

Δύο στα δύο στη Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 11:10

Εντάξει, στον Άρη δεν… χάρηκαν κιόλας, που είδαν τον Ολυμπιακό να κάνει ‘παρέλαση’ στο «Βικελίδης». Να νικάει 0-1 με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του και με εκτεταμένο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά να κερδίζει τις εντυπώσεις και στην εξέδρα, σηκώνοντας πανό για τον Άλκη και τραγουδώντας δυνατά το όνομά του. Αλλά και τραγουδώντας δυνατά ‘είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό’… Σίγουρα δεν χάρηκαν στον Άρη (πλην της τιμής της μνήμης του Άλκη) για την παρουσία του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη. Αλλά εκείνοι που πραγματικά έχασαν το χρώμα τους, ήταν οι… ‘ισάξιοι’.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δύο στα δύο στη Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες έκανε ο Θρύλος και μάλιστα με τρόπο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ! Πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, κούπα και σαμπάνιες στο κέντρο του γηπέδου! ‘Πόνος’ ανείπωτος για τους ‘ισάξιους’ που νόμιζαν ότι επειδή πήραν δύο ισοπαλίες και από σπόντα μια πρόκριση… μεγάλωσαν και έγιναν… σπουδαίοι και τρανοί. Μπα…

Κυρίαρχος στη Θεσσαλονίκη ο Θρύλος και παρά τις προσπάθειες των παραμυθάδων να… διχάσουν την Ελλάδα και να χωρίσουν νότια και βόρεια Ελλάδα, ο Ολυμπιακός… ΕΝΩΝΕΙ! ΓΑΥΡΟΙ στον νότο, ΓΑΥΡΟΙ στον βορρά, ΓΑΥΡΟΙ παντού, σε όλη την Ελλάδα, πανηγυρίζουν για το μεγαλείο του Ολυμπιακού…

Και ο ‘πόνος’, ανείπωτος όπως είναι, συνεχίζεται… Ας κάνουν υπομονή, δεν θα περάσει.

Διαβάστε επίσης

Ο άσος του μέλλοντος

Ο άσος του μέλλοντος

Στο χέρι του είναι. Δεν θέλουμε ούτε υπέρμετρα να τον αποθεώσουμε, ούτε και να μην του αναγνωρίσουμε αυτά που ήδη πετυχαίνει. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδειξε και χθες την αξία του.