Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Σάββατο μετά τον ΠΑΟΚ η φιέστα για το 47ο!

Το Σάββατο μετά τον ΠΑΟΚ η φιέστα για το 47ο!
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 14:10

Το Καραϊσκάκη φορά ξανά τα καλά του… Φορά ξανά τα γιορτινά του και η συνήθεια, η οποία έγινε… λατρεία, είναι πλέον κοντά! Η ημέρα για τη μεγάλη φιέστα φτάνει και μάλιστα με… γοργό ρυθμό! Συγκεκριμένα, η μεγάλη φιέστα για το 47ο θα γίνει το προσεχές Σάββατο, αμέσως μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά το μεγάλο ματς του Σαββάτου, απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος, στον ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ενημερωθεί ήδη για τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, τα οποία από σήμερα Δευτέρα διατίθενται και στα εκδοτήρια, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα! Ο πρώτος και καλύτερος, Ολυμπιακός, ετοιμάζεται να γιορτάσει ακόμη έναν μεγάλο τίτλο, τον 47ο στην ιστορία του και να τον πανηγυρίσει στο γήπεδό του, με τους οπαδούς του. Όπως κάνει σταθερά εδώ και πολλά, πολλά χρόνια!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει βάλει ήδη πλώρη για το… 48ο, αλλά πρώτα θα γιορτάσει με την καρδιά του το 47ο και θα το πανηγυρίσει μέσα στα μούτρα των «εξυγιαντών»! Οι οποίοι το μόνο που ήξεραν να κάνουν και έκαναν όλη τη σεζόν ήταν να προσπαθούν να του βάζουν εμπόδια και να τον λοιδορούν… Δεν μάσησε ο Θρύλος, βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ και έτσι το Σάββατο σηκώνει κούπα! ΞΑΝΑ!

ΟΛΟΙ ΝΑΟ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης