Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε το ποδόσφαιρο και για αυτό κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Κέρδισε το ποδόσφαιρο και για αυτό κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 14:27

Φάσεις, τελικές, ένα γκολ, νίκη του Θρύλου, νέο «αίμα» στην ενδεκάδα του Μαρτίνς. Δύο ομάδες που έπαιξαν μπάλα. Ο Ολυμπιακός, αν και με ροτέισον, είδε την ομάδα του να βγάζει φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», να έχει ιδέες, να κάνει ωραία πράγματα δημιουργικά, να φτιάχνει φάσεις, να χτυπάει ωραία στις αντεπιθέσεις, να παίρνει ωραία πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι «διψούσαν» να πάρουν την ευκαιρία τους. «Διψούσαν» να δείξουν πράγματα. Και τα έδειξαν.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο «Βικελίδης», εκτός από ηχηρό «χαστούκι» στα μούτρα της προπαγάνδας, ήταν και πολύ ωραίο καθαρά αγωνιστικά! Και το συμπέρασμα είναι ένα, ακόμη και αν οι γνωστοί-άγνωστοι… αρνούνται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να το καταλάβουν! Αρνούνται πεισματικά να αναγνωρίσουν ότι ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, εισπράττει τον ίδιο σεβασμό, από το άθλημα! Και χθες, στο «Βικελίδης» έγινε το αυτονόητο: Κέρδισε το ποδόσφαιρο και για αυτό κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ένα ωραίο παιχνίδι, με φάσεις, με ευκαιρίες, με την μπάλα πάνω-κάτω, με νεαρούς παίκτες, με έμπειρους παίκτες. Δύο ομάδες που ήθελαν να νικήσουν, η κάθε μία για τους λόγους της. Χωρίς σκοπιμότητες, έκαναν στο γήπεδο την προσπάθειά τους, ο μεν Ολυμπιακός για το όνομα και την ιστορία του, αλλά και για το +19 (!!) και ο δε Άρης για την Ευρώπη που κυνηγάει… Και ξαναλέμε, το συμπέρασμα είναι απλό: Κέρδισε το ποδόσφαιρο και για αυτό κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Και πάντα έτσι θα γίνεται!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης