Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μην τους γλεντάς έτσι, πόσους πανηγυρισμούς σου να αντέξουν;! (videos)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μην τους γλεντάς έτσι, πόσους πανηγυρισμούς σου να αντέξουν;! (videos)
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 14:49

Πω πωωωω...! Άντε μετά να μαζέψουν τα… ψυχολογικά θέματα, από τους συσσωρευμένους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού, μέσα σε μια σεζόν! Άντε μετά να το ξεπεράσουν και να καταφέρουν κάποια στιγμή να βάλουν στην άκρη το μίσος τους, για τον απόλυτο «δυνάστη» τους…

Χόρτασαν μετά το δίμπαλο στην Τούμπα, που σε είδαν να κάνεις… πρόβα απονομής στη σέντρα του γηπέδου τους! Πάλι με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ θα το γλεντήσεις, Θρύλε; Τι τους κάνεις;! Πως τους έχεις γλεντήσει έτσι, μέσα σε 10 μέρες; Από Τετάρτη σε Σάββατο, με διαφορά μιας εβδομάδας+ και από την πρώτη, ανεπίσημη απονομή, στην κανονική και επίσημη!

Αλλά δεν είναι και οι μόνες! Και πέρυσι, η φιέστα για το 46ο έγινε ΞΑΝΑ μετά από ματς με τον ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου του 2021, ο Θρύλος γιόρτασε σε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας, Καραϊσκάκη, στο οποίο όμως είχαν προπωληθεί πολλές χιλιάδες εισιτηρίων, για στήριξη στον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει έτσι για… τρίτη φορά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δύο στο Καραϊσκάκη και μία στην Τούμπα. Και οι δύο μέσα σε διάστημα… 10 ημερών! Η μία ανεπίσημη απονομή, μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και η άλλη, επισημότατη, μέσα στον Ναό μας! Μη λείψει κανείς!

Διαβάστε επίσης