Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «έχωσε» στον Ιβάν: «Πρέπει να πέσουν λεφτά και να έρθουν παίκτες έτοιμοι!»

Τα «έχωσε» στον Ιβάν: «Πρέπει να πέσουν λεφτά και να έρθουν παίκτες έτοιμοι!»
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 16:40

Ότι ο ΠΑΟΚ… δεν μπορεί, είναι πασιφανές. Το ξέρουν ΟΛΟΙ. Και οι «πέτρες», που λέμε… Δεν μπορεί ούτε να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό, ούτε καν να τον κοντράρει. Ούτε και να κάνει κάτι ουσιώδες στην Ευρώπη, ακόμη και σε επίπεδο Conference League. Και για τον Απόστολο Τσουρέλα, παλαίμαχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε στον Metropolis 95,5 στη Θεσσαλονίκη, η αιτία είναι απλή: «Να πέσουν λεφτά και να έρθουν παίκτες έτοιμοι». «Καρφιά» από τον παλαίμαχο του ΠΑΟΚ, για όσα γίνονται ή δεν γίνονται στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Αν θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα των διακρίσεων και της Ευρώπης δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να πέσουν χρήματα και να έρθουν παίκτες έτοιμοι», είπε μεταξύ άλλων ο Τσουρέλας, με τον ΠΑΟΚ να ενεργοποιεί την οψιόν για τον… Σάστρε.

Αναλυτικά:

«Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν αποτύχει. Μιλάμε για παίκτες που είναι κουρασμένοι σε μια ομάδα που έχει κάνει το πιο εκτενές ροτέισον. Περιμένουμε πότε θα έρθει ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει με αυτό το ρόστερ κάτι παραπάνω. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχω 10 δεν και ένα εντάξει. Πρέπει να πληρώσεις και να πάρεις σπουδαίες ποδοσφαιριστές. Πήραμε τον Σάστρε ενώ έχουμε το δικό μας το παιδί, τον Λύρατζη. Αν θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα των διακρίσεων και της Ευρώπης δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να πέσουν χρήματα και να έρθουν παίκτες έτοιμοι».

Για Μπίσεσβαρ: «Ήταν ένα καλό μάθημα για τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ. Τον είχαμε τελείωσει και τώρα είναι πρώτος σε συμμετοχές. Πρέπει να δούμε τους παίκτες διαφορετικά».

Για τον Περέα: «Ο Περέα ήταν στους στόχους του ΠΑΟΚ. Τον είχε δει ο ΠΑΟΚ. Είναι καλός παίκτης και έχει δείξει την αξία. Μπορεί να τον δούμε στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είχε μπει στο μάτι του ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή. Το βασικό του ελάττωμα ήταν ο χαρακτήρας του, όπως λέγαμε. Επίσης, μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ και να μην μπορεί να παίξει. Άλλο ΠΑΣ και άλλο ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα Γιάννενα».

Διαβάστε επίσης