Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισραηλινοί «στέλνουν» Ρεϊνσρέιμπερ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Οι Ισραηλινοί «στέλνουν» Ρεϊνσρέιμπερ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 23:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί οι ορισμοί των διαιτητών για τα παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ να ανακοινώνονται την Τρίτη (10/5), όμως οι Ισραηλινοί «έστειλαν» τον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που γίνεται την Πέμπτη (11/5). Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ είναι ο «εκλεκτός» του Κλάτενμπεργκ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο 41χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα διαιτητεύσει για τρίτη φορά παιχνίδι της Super League. Πιο συγκεκριμένα, την τρέχουσα σεζόν διαιτήτευσε Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5 για τη 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου (20/11/21) και πέρσι στα πλέι οφ Αρης-Ολυμπιακός 1-1 για την έβδομη αγωνιστική, στις 5 Μαΐου 2021. Σε αυτό το ματς έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη στο 88', το οποίο έχασε ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ στο 11' το 1-0 μέτρησε μετά από έλεγχο VAR, αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Επίσης, στο 35' ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Βαλμπουενά.

Ο Ρεϊνσρέιμπερ, την τρέχουσα σεζόν, διαιτήτευσε δυο παιχνίδια για τη φάση των ομίλων του Europa League (Φερεντσβάρος-Μπέτις 1-3 και Μίντιλαντ-Ερυθρός Αστέρας 1-1). Παράλληλα, για το πρωτάθλημα Ισραήλ διαιτήτευσε 16 ματς (108 κίτρινες, πέντε αποβολές με δεύτερη κίτρινη, τέσσερις με κόκκινη και δυο πέναλτι). Βλέπουμε ότι με το... ζόρι πάει στην άσπρη βούλα.

Διαβάστε επίσης