Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για μας ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάτσει στην εξέδρα, για τη φιέστα

Για μας ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάτσει στην εξέδρα, για τη φιέστα
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 10:14

Βλέπουν οι άτιτλοι φιέστα; Όχι. Ξέρουν τι πάει να πει πρωτάθλημα; Μπα… Μακρινή ανάμνηση τους το έκανε κιόλας το ένα που πήραν, αφού διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και έφεραν τους δικούς τους κανόνες, σε χέρια, πέναλτι, οφσάιντ. Για αυτό και εμείς λέμε. Αφού δεν βλέπουν φιέστα αλλιώς, ας κάτσουν να δουν τη δική μας, το Σάββατο!

Ας καθίσουν στο γήπεδο, μετά το ματς, να απολαύσουν. Για μας ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάτσει στην εξέδρα, για τη φιέστα. Και αν έχουν και στοιχειώδη αθλητικά ιδεώδη, θα έπρεπε να το προτείνουν και μόνοι τους. Να μάθουν από τον καλύτερο. Αφού αλλιώς δεν βλέπουν. Ας τους κόψει ο Ολυμπιακός εισιτήρια, φοιτητικό αν… δυσκολεύονται και ας κάτσουν να παρακολουθήσουν πως γιορτάζει ο Πειραιάς.

Αφού τους έχει διαλύσει που τους έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός τα όνειρα, ας ζουν με τα δικά μας. Να περιμένουν και εκείνοι πως και πως τη φιέστα του Ολυμπιακού, για να πάρουν λίγη από τη μαγεία της άρσης κούπας… Για να ζήσουν λίγο πως είναι να είσαι πρωταθληματική ομάδα. Πως είναι να έχεις πραγματική δυναστεία. Και όχι στα λόγια και ανύπαρκτη…

Δεν είναι κακό, ίσα-ίσα. Θα δείξει υγιή ανταγωνισμό, τον οποίο λένε ότι πρεσβεύουν. Όχι; Έτσι κι αλλιώς, στην πρώτη φιέστα, την ανεπίσημη, όχι απλά συμμετείχαν, αλλά πρόσφεραν στον Ολυμπιακό και το γήπεδό τους, για να την κάνει… Να τα λέμε και αυτά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης