Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη πιο διψασμένος από το «Βικελίδης»

Ακόμη πιο διψασμένος από το «Βικελίδης»
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 11:15

Το «αιώνιο» ντέρμπι δεν σηκώνει… χαλαρότητα. Όσοι παίξουν πρέπει να είναι ακόμη πιο «διψασμένοι» από εκείνους που έπαιξαν κόντρα στον Άρη. Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα ντέρμπι, όπως αυτό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν κρίνονται τόσο στην ποιότητα, όσο στο πάθος. Στη «δίψα» των ποδοσφαιριστών να φύγουν νικητές και θριαμβευτές, από ένα μεγάλο ματς, όπως αυτό. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο γήπεδο του Άρη με «δίψα». Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν, έβγαλαν φρεσκάδα και πάθος και έπαιξαν στα «κόκκινα» για όλο το παιχνίδι.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν όσοι θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι σίγουρα δεν θα είναι όλοι ίδιοι, σε σχέση με το ματς στο «Βικελίδης». Ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στους λεγόμενους «βασικούς» της ομάδας του. Και αυτοί οι παίκτες οφείλουν να δείξουν την ίδια «δίψα» και μεγαλύτερη, σε σχέση με αυτή την οποία έδειξαν οι συμπαίκτες τους στο γήπεδο του Άρη.

Τα ντέρμπι κρίνονται στη θέληση και στο πάθος. Και σε αυτό, το βράδυ της Τετάρτης, ΠΡΕΠΕΙ να υπερτερεί ο Ολυμπιακός. Απλά τα πράγματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Θαυμάσαμε ακόμη μια φορά τον υπέροχο αρχηγό του Ολυμπιακού, να παίζει σαν να βρίσκεται στο απόγειο και όχι στη ‘δύση’ της καριέρας του.