Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακός ο Βαλμπουενά στον Άρη, μπορεί να επανέλθει ως βασικός

Εντυπωσιακός ο Βαλμπουενά στον Άρη, μπορεί να επανέλθει ως βασικός
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 11:33

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει ένας ποδοσφαιρικό νεανίας. Το δείχνει αυτό κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Ναι, χρειάζεται πλέον διαχείριση. Ναι, δύσκολα πλέον μπορεί ο Μαρτίνς να ποντάρει επάνω του, για 90λεπτα και δη σερί 90λεπτα. Ωστόσο, ο Γάλλος κάθε φορά κατά την οποία μπαίνει στο γήπεδο, δείχνει… νιάτο. Έστω και για 20 λεπτά. Ή 15 λεπτά. Όσο χρειάζεται. Μισή ώρα; Μισή ώρα. Όσο χρειάζεται! Εντυπωσιακός ήταν ο Βαλμπουενά στον Άρη, μπορεί να επανέλθει ως βασικός και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλμπουενά δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Είναι κάτι παραπάνω, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ποντάρει επάνω του και ως… προπονητή μέσα στο γήπεδο. Ο Βαλμπουενά δεν δίνει απλώς αγωνιστικά, μέσα στο γήπεδο. Προσφέρει και σε καθοδήγηση, ενώ και με το πάθος που βγάζει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τραβάει μπροστά και όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γάλλος «χτυπάει την πόρτα» της ενδεκάδας, στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει 100% στο αρχικό σχήμα. Κάτι τέτοιο θα φανεί μετά την προπόνηση της Τρίτης. Ωστόσο, η εικόνα του Βαλμπουενά στο ‘Βικελίδης’, του δίνει έναν πόντο παραπάνω, να αρχίσει το ματς στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον ‘αιώνιο’ αντίπαλο. Μένει να φανεί αν θα γίνει πράξη, η σκέψη του Πέδρο να ποντάρει επάνω του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Θαυμάσαμε ακόμη μια φορά τον υπέροχο αρχηγό του Ολυμπιακού, να παίζει σαν να βρίσκεται στο απόγειο και όχι στη ‘δύση’ της καριέρας του.