Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός: Έτσι έρχεται στο Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός: Έτσι έρχεται στο Καραϊσκάκη
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 13:40

Μετράμε αντίστροφα, για το μεγάλο ματς στον Ναό, με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη. Το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι, το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται. Και όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει αργότερα μέσα στην ημέρα (Τρίτη) την προετοιμασία του, αλλά ο Παναθηναϊκός το έκανε ήδη. Και ανακοίνωσε και την αποστολή.

Ο Χουάνκαρ είναι σε αυτό, σε αντίθεση με τους Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς που τέθηκαν εκτός. Ο Βέλεθ είναι επιβαρυμένος, ο Γκατσίνοβιτς ανέτοιμος.

Αναλυτικά:

Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Αβραάμ σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ

Θαυμάσαμε ακόμη μια φορά τον υπέροχο αρχηγό του Ολυμπιακού, να παίζει σαν να βρίσκεται στο απόγειο και όχι στη ‘δύση’ της καριέρας του.