Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΩΡΑ κάνεις το μεγάλο ξέσπασμα που του χρωστάς!

ΤΩΡΑ κάνεις το μεγάλο ξέσπασμα που του χρωστάς!
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 14:01

Ο Ολυμπιακός… κάτι χρωστάει φέτος στον Παναθηναϊκό! «Λυμένος», ως πρωταθλητής, μπορεί να του το… δώσει. Ο Θρύλος δεν έχει πλέον το άγχος του «να τελειώσει όπως πρέπει τη σεζόν». Δεν έχει το άγχος του να «στραβώσει» η υπόθεση τίτλος. Μικρή ήταν η πιθανότητα, εδώ και πολύ καιρό, αλλά έτερον-εκάτερον. «Εξυγίανση» έχουμε, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός όμως τα άφησε πίσω του, όλα αυτά. Τα άφησε πίσω του και ξέρει πως μπροστά του έχει να παίξει ένα «αιώνιο» ντέρμπι, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. Χωρίς άγχος ήταν στο «αιώνιο» ντέρμπι και πέρσι στη Λεωφόρο, όπου πήγε και έβαλε ΤΕΣΣΕΡΑ στον Παναθηναϊκό. Έβαλε τέσσερα και… σβηστά. Εύκολα. Άνετα. Δεν ξέρουμε αν και πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να το κάνει ξανά, αλλά έχει κάθε δυνατότητα και τώρα…

Η ομάδα είναι πλέον οριστικά «λυμένη». Αυτό δεν θα πρέπει να σημαίνει χαλάρωση, αλλά κάθε άλλο: Θα πρέπει να σημαίνει απελευθέρωση. Θα πρέπει να σημαίνει ηρεμία και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση. Θα πρέπει να σημαίνει… φτερά στα ποδάρια. Η ομάδα πέτυχε τον μεγάλο της στόχο και πλέον παίζει για την ιστορία της. Για το θέαμα. Για τη διαφορά στη βαθμολογία. Παίζει για να δείχνει σε όλους τους αντιπάλους της, την απόλυτη ανωτερότητά της, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και από την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει, επί του Παναθηναϊκού, το ξέσπασμα που δεν έχει κάνει φέτος. Δεν τα έχει πάει καλά τα «αιώνια» ντέρμπι του φέτος, ο Θρύλος. Δύο 0-0 και μία ήττα. Μπορεί και πρέπει να γλυκάνει αυτή την εικόνα και να το κάνει και με τρόπο εμφατικό. Η ομάδα είναι απείρως καλύτερη, από εκείνη του Παναθηναϊκού. Απείρως καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Οφείλει να μπει στο Καραϊσκάκη όπως είπε ο Σωκράτης. Με το μαχαίρι στα δόντια. Και να κάνει ένα δυνατό ξέσπασμα στον Παναθηναϊκό, το οποίο του… χρωστάει!

Διαβάστε επίσης