Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικήστε τον Παναθηναϊκό, Θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ!

Νικήστε τον Παναθηναϊκό, Θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 01:04

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (11/5, 21:00) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη.

Μπορεί να έχει πάρει το πρωτάθλημα και να έχει στο +24 τον αντίπαλό του, τον «αιώνιο» αντίπαλό του, αλλά για να τα λέμε όλα δεν γίνεται να βγει σεζόν και να μην τον έχουμε κερδίσει σε 4 ματς. Δεν γίνεται απλά. Και σε αυτό στάθηκε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πόσο πολύ θέλουν στην ομάδα αυτή τη νίκη.

Ωραίο το πρωτάθλημα, ωραίο και το +24, αλλά αυτούς θέλουμε πάντα να τους κερδίζουμε, όπως και να ‘χει.

Εκτός έχουν μείνει ο Κώστας Φορτούνης, ο Κώστας Μανωλάς, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Χένρι Ονιεκουρού, έστω και αν η απουσία του τελευταίου εδώ και καιρό είναι... αδιάφορη.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Νικήστε τον Παναθηναϊκό, Θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης