Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρωτοφανές σκηνικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης τα λέει συχνά με την ομάδα

Πρωτοφανές σκηνικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης τα λέει συχνά με την ομάδα
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 12:52

Ζούμε ημέρες… αποκάλυψης. Ζούμε ημέρες πρωτόγνωρες, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ημέρες που δεν έχουν έρθει ξανά και που ίσως περάσουν ξανά και δεκαετίες, για να ξαναέρθουν… Πρωτοφανές σκηνικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας τα λέει συχνά με την ομάδα. Δεν ξανάγινε. Και δεν θα ξαναγίνει… Τόσο πρωτοφανές ώστε έγινε πρώτο θέμα, το ότι ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και… αφύπνισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν από το ντέρμπι (αυτό είναι το ντέρμπι τους) με τον Άρη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν κάνουμε πλάκα, έτσι μας ενημερώνει η παραμύθα. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης, τον οποίο όλοι στη Θεσσαλονίκη… ψάχνουν και αραιά και που εμφανίζει η παραμύθα, έτσι για να μην… ξεχνιέται, είναι εδώ και… μίλησε με την ομάδα του. Οι Παοκτζήδες που έγραφαν προ ολίγου καιρού ότι η ομάδα βγάζει εικόνα… παρατημένης, δεν έχουν δίκιο. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, σε μια πρωτοφανή κίνηση, για τα δεδομένα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μίλησε και μιλάει… συχνά, στην ομάδα του. Δεν ξανάγινε.

Οι μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη θα πρέπει να κρατούν σημειώσεις… Να παίρνουν παραδείγματα. Και οι ιδιοκτήτες αυτών να… μιλούν με τις ομάδες τους, που και που. Όχι τίποτε άλλο, μπας και γίνουν θέμα στα σάιτ (τους).

Ερώτηση: Αν πέσει το ίντερνετ, τι γίνεται;

Διαβάστε επίσης