Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 14:06

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εδώ! Όλη η ποδοσφαιρική επικαιρότητα γυρίζει γύρω από το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» ζουν και αναπνέουν για τη στιγμή κατά την οποία θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα του μεγάλου ματς και οι δύο ενδεκάδες θα είναι παρατεταγμένες στο γήπεδο και έτοιμες για να παίξουν!

Αναφερόμενοι στις δύο ενδεκάδες, μπορεί να μη μας απασχολεί η ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά η αλήθεια είναι ότι αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την ενδεκάδα, την οποία θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς, για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό και να νικήσει! Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νίκη στο μεγάλο ‘αιώνιο’ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι του… χρωστάει του ΠΑΟ, άλλωστε…

Το πως θα παίξει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, απόψε το βράδυ, εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με βάση τις δοκιμές στις προπονήσεις των ημερών, αυτό αναμένουμε απόψε το βράδυ, από τον Θρύλο.

Βατσλίκ στο τέρμα.

Λαλά, Όλεγκ ακραία μπακ και Σωκράτη, Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας.

Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να παραταχθούν στον άξονα, οι δύο ως κεντρικά χαφ και ο τρίτος ως «δεκάρι».

Στην επίθεση προβάδισμα έχουν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Ρόνι Λόπες (ειδάλλως Μασούρας) και Τικίνιο (αν και δοκίμασε αρκετά και τον Ελ Αραμπί, ο Πέδρο).

Μένει να φανεί αν οι δοκιμές του Μαρτίνς θα υλοποιήσει αυτό του το πλάνο, απόψε το βράδυ, ή αν ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις, στον ΠΑΟ. Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι ένα: Όσοι παίξουν, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης