Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα στραβά... (video)

Όλα στραβά... (video)
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 00:53

Τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά κατάφερε να του δώσει κι άλλη πίκρα. Και το «κι άλλη πίκρα» πηγαίνει αποκλειστικά στο ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τους «πράσινους» φέτος σε 4 ματς, όχι για το ότι παίρνει το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήθελε, αλλά έβγαλε μία κακή εικόνα. Είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε καλή εικόνα και ο κόσμος αποδοκίμασε και για το αποτέλεσμα αλλά και για το ότι περίμενε να δώσουν τα πάντα.

Ο Τικίνιο μείωσε στο 70’ και έδωσε ελπίδες για ανατροπή, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα πήγαν καλά, δεν πήραν καλό βαθμό και έδωσαν πίκρα στον κόσμο. Αυτούς, δεν γίνεται να μην μπορείς να τους κερδίζεις! Δεν γίνεται. Όλα στραβά πήγαν στο Καραϊσκάκη και φάνηκε από το 0-1 που ήρθε στην πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δοκίμασε να περάσει τη σέντρα! Για την ακρίβεια, όλα ξεκίνησαν από τη λάθος μπαλιά του Λαλά. Όλα στραβά! Και η ομάδα, για ακόμη μία φορά φέτος απέναντι σε αυτούς, πήρε κάτω από τη βάση!

Δείτε ΕΔΩ όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης

Δεν χωνεύεται εύκολα

Δεν χωνεύεται εύκολα

Ο κόσμος πικράθηκε χθες από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα. Οι αλλαγές πρέπει να έρθουν αμέσως μόλις η κούπα υψωθεί στον ουρανό του Πειραιά.