Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν χωνεύεται εύκολα

Δεν χωνεύεται εύκολα
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 10:08

Όχι. ΔΕΝ θα… μειώσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, επειδή έχασε από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Όχι. ΔΕΝ θα μειώσουμε την προσπάθεια μιας σεζόν και 4 ετών συνολικά, επειδή ο Ολυμπιακός ήταν κακός και ηττήθηκε στο ‘αιώνιο’ ντέρμπι. Όχι! ΔΕΝ είμαστε από αυτούς που γράφουν στα social media «μη πάτε στη φιέστα». Αυτοί είναι 99,9% βαλτοί και το άλλο 0,01% ΔΕΝ σκέφτονται καθαρά, θολωμένοι από την πικρή ήττα το βράδυ της Τετάρτης. Και στη φιέστα θα πάμε και θα πανηγυρίσουμε την άρση κούπας! Όμορφα και Πειραιώτικα. Ολυμπιακά.

Άλλο αυτό, άλλο το χθεσινό. Το χθεσινό ΔΕΝ χωνεύεται. Δεν χωνεύεται εύκολα αυτή η ήττα, με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε και δεν μπορούσε. Ο Ολυμπιακός ήθελε να είναι ανώτερος, αλλά έδειχνε να μην έχει ούτε τη δύναμη, ούτε τον τρόπο να το κάνει. Δεν είναι αυτή η εικόνα στην οποία μας έχει συνηθίσει η ομάδα, εδώ και 3-4 χρόνια. Και δυστυχώς οι νίκες σε Τούμπα και ‘Βικελίδης’ κάλυψαν, για ορισμένους, τα προβλήματα. Όχι για εμάς. Όχι για τον κόσμο που βλέπει καθαρά και αναγνωρίζει ότι η Διοίκηση πρέπει να πάει ξανά σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. ΠΡΩΤΟΙ στην ομάδα το βλέπουν. ΠΡΩΤΟΣ ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βλέπει. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να δούμε τις κινήσεις οι οποίες θα γίνουν. ΠΟΤΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησε τον Ολυμπιακό… στη μοίρα του. Αυτά τα κάνουν άλλοι, σε άλλες ομάδες… Έχουμε καιρό μπροστά μας. Έχουμε και την εμπειρία, ως ποδοσφαιρικός οργανισμός. Και ο Ολυμπιακός του ‘αύριο’, του άμεσου ‘αύριο’, πρέπει να είναι διαφορετικός και καλύτερος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης