Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι «απέναντι» θα ήθελαν να είναι στη θέση μας το Σάββατο!

Όλοι οι «απέναντι» θα ήθελαν να είναι στη θέση μας το Σάββατο!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 10:23

Πως ‘μηδενίζει’ κανείς το πρωτάθλημα; Γιατί ‘απαξιώνει’ κόσμος τη φιέστα; Τους ‘διψασμένους’ απέναντι δεν τους βλέπει;! Δεν κατανοεί, όποιος λέει… ‘σιγά το πρωτάθλημα’, ότι ΟΛΟΙ οι ‘απέναντι’ θα ήθελαν το Σάββατο να είναι στη θέση μας; Ότι θα έδιναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σηκώνουν εκείνοι το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους; Προφανώς και θα έδιναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να κάνουν εκείνοι φιέστα το Σάββατο, αντί για εμάς. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο έχει αφιερώσει την ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΛΗ, για να ΜΗΝ κάνει ο Ολυμπιακός φιέστες. Και ο Ολυμπιακός, εδώ και 3-4 χρόνια τώρα, το ‘πατάει’ και αυτό το σύστημα ΟΛΟ!

Αν χρειάζεται να ερχόμαστε τώρα εμείς και να πρέπει να… ‘πείσουμε’ τον οποιονδήποτε για τη σημασία της φιέστας, κάτι δεν πάει καλά. Αν πρέπει εμείς να λέμε πόσο σημαντικό είναι που ο Θρύλος κατακτά και φέτος το πρωτάθλημα, τότε… κάτι δεν πάει καλά. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως νιώθουν ΟΛΟΙ οι ‘απέναντι’ που βρίσκονται στο -19 και κάτω (!!!!) και βλέπουν φιλάθλους του Ολυμπιακού να… γκρινιάζουν, επειδή κάνουν φιέστα…

Είπαμε. Κάπου ένα μέτρο. Το έχουμε πει 1000 φορές ότι η ομάδα δεν μας αρέσει όπως είναι αυτή τη στιγμή. Προφανές! Είπαμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν αλλαγές και ελπίζουμε να γίνουν! Είπαμε ότι ΠΡΩΤΟΙ στον Ολυμπιακό κατανοούν την ανάγκη για αλλαγές… Αλλά τι σχέση έχει η φιέστα; Τι σχέση έχει η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της κατάκτησης του τίτλου, με το ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγές; Ας το σκεφτόμαστε πιο ήρεμα λιγάκι, ε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν χωνεύεται εύκολα

Δεν χωνεύεται εύκολα

Ο κόσμος πικράθηκε χθες από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα. Οι αλλαγές πρέπει να έρθουν αμέσως μόλις η κούπα υψωθεί στον ουρανό του Πειραιά.