Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας αλλάξουν πλευρό οι σεναριογράφοι στην Τουρκία

Ας αλλάξουν πλευρό οι σεναριογράφοι στην Τουρκία
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 16:18

Ο Χένρι Ονιεκουρού δεν έχει πείσει με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός άσος, για τον οποίο βγήκε ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία του Ολυμπιακού, προκειμένου να φορέσει τα ερυθρόλευκα, δεν κατάφερε με την παρουσία του να δικαιολογήσει αυτό το σοβαρό έξοδο, το οποίο έγινε.

Παρόλα αυτά, αν και η πόρτα της εξόδου θεωρείται ανοικτή για τον Ονιεκουρού, εφόσον εκείνος φέρει στην ομάδα μια κατάλληλη πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον… χαρίσει. Δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει… κοψοχρονιά. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί θα πρέπει, οι διάφοροι… σεναριογράφοι στην Τουρκία, να… αλλάξουν πλευρό. Και αυτό γιατί… κοιμούνται και ονειρεύονται ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον Χένρι με… λιγότερα από τα μισά, τα οποία δαπάνησε, για να τον αποκτήσει… ΟΚ, δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Απλά το λέμε…

«Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ονιεκούρου έστω και με απώλεια των χρημάτων που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει», λέει η Fanatik και αυτό το σενάριο, απλά δεν υφίσταται. Ο Ολυμπιακός να δώσει με ένα ποσό 2-2,5 εκατομμύρια τον Ονιεκουρού, μοιάζει εξαιρετικά, έως παντελώς απίθανο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης