Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και γιατί να ρισκάρει ο Μανωλάς;

Και γιατί να ρισκάρει ο Μανωλάς;
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 00:27

Σίγουρα ο Κώστας Μανωλάς την επιστροφή του τη σκεφτόταν διαφορετικά, όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίας του στην ομάδα. Ο Έλληνας στόπερ ήρθε και προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου. Όλοι θα θυμάστε τι έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, με την επιστροφή του στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε.

Ο Μανωλάς εδώ και καιρό αντιμετωπίζει ένα θέμα τραυματισμού και δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Θα μπορούσε να σφίξει δόντια, να κάνει ενέσεις, να παίξει. Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνει αυτό. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και αυτό που προέχει, είναι να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τη νέα χρονιά. Να μπει εκεί που πρέπει, για να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σε καλή κατάσταση.

Δοκιμάστηκε αρκετά και αυτός βλέπετε. Δεν υπάρχει λόγος ρίσκου, όμως. Το βράδυ του Σαββάτου πάντως, θα γιορτάσει κι αυτός το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό! Και θα γουστάρει και θα το δείτε...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης