Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα δούμε ξανά ονόματα από το «Βικελίδης»

Θα δούμε ξανά ονόματα από το «Βικελίδης»
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 11:16

Ένα… κράμα «βασικών», λιγότερο «βασικών» και παιδιών από τη β’ ομάδα θα αποτελέσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία χαλαρά από το -19 θα δει ξανά τον Ολυμπιακό να σηκώνει κούπα, μετά από μεταξύ τους αγώνα, ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει ξανά στο αρχικό σχήμα και ορισμένους παίκτες που δεν έχουν την «ταμπέλα» του «βασικού», αλλά και ορισμένους παίκτες, οι οποίοι θα προέρχονται από τη β’ ομάδα.

Ο Θρύλος, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφάνισε απέναντι στον Άρη μια εικόνα πιο ορθολογική και έτσι το πλάνο για το ματς του Σαββάτου, το οποίο προηγείται της φιέστας και της απονομής της κούπας, στον πρωταθλητή, δείχνει ότι θα δούμε ξανά κάποια από τα ονόματα που είδαμε στο ενδεκαδόχαρτο του αγώνα με τον Άρη. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Θρύλος δεν θέλει απλώς να… βγάλει την υποχρέωση, αλλά να νικήσει και δη εμφατικά, πριν την απονομή. Και για να το πράξει αυτό, θα ποντάρει, όπως όλα δείχνουν, στη φρεσκάδα ορισμένων παικτών από το «Βικελίδης».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης