Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι στερημένοι παραμυθάδες θα μας στερήσουν τη χαρά του τίτλου; Ε, όχι!

Οι στερημένοι παραμυθάδες θα μας στερήσουν τη χαρά του τίτλου; Ε, όχι!
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 12:17

Ο κόσμος είναι πικραμένος, από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα εμφανίζεται στο γήπεδο. Και λογικό, αφού για τον ΓΑΥΡΟ δεν έχει σχέση αν η ομάδα του Λουτσέσκου παπαραίει. Αν η ΑΕΚ του «επενδυτή»… διαλύεται και αν ο Παναθηναϊκός… πανηγυρίζει στο -21… Τον ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να προοδεύει και να πηγαίνει μπροστά. Να γίνεται καλύτερος. Και είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακού ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ είχε σοβαρό ανταγωνισμό. Μεμονωμένες χαρές πήραν οι απέναντι και κατά τα άλλα… στέρηση ξανά. Ε, αναρωτιόμαστε λοιπόν και εμείς;

Οι στερημένοι θα μας στερήσουν τη χαρά του τίτλου; Ε, όχι! Είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν θα… χαρούμε το πρωτάθλημα; Το τρίτο σερί, όταν άλλοι έχουν τρία σύνολο; Το τρίτο σερί στα χρόνια της «εξυγίανσης»; Ε, όχι… Άλλο το να θέλει ο κόσμος καλύτερη μπάλα και να την απαιτεί. Συμφωνούμε μέχρι κεραίας. Αλλά όχι να λέμε ότι δεν θα… γιορτάσουμε το πρωτάθλημα, επειδή ορισμένοι… στερημένοι προσπαθούν να πείσουν ότι ο Ολυμπιακός… δεν το αξίζει. Το αν το αξίζει ή όχι το λέει η βαθμολογία. Ξεκάθαρος καθρέφτης.

Ας είμαστε σκασμένοι για την εικόνα της ομάδας. Αλλά ας είμαστε και περήφανοι για το 47ο! Κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι δεν γίνεται να ισχύουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ. Και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα. Αλλά δούλεψαν όλοι σκληρά και δουλεύουν ακόμη, για να έρθει το 47ο και το 48ο και τα επόμενα… Και όλα αυτά πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τα πανηγυρίζουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης