Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λουτσέσκου ομολογεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε ποτέ για πρωτάθλημα!

Ο Λουτσέσκου ομολογεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε ποτέ για πρωτάθλημα!
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 21:02

Ομάδα που «λέει» ότι πηγαίνει για πρωτάθλημα και τελικά το χάνει με 19 βαθμούς (για την ώρα) διαφορά, δεν μπορεί να διατυμπανίζει ότι η σεζόν της είναι επιτυχημένη. Ακόμη και να πάρει το Κύπελλο.

Μην κοιτάτε τώρα τους βόθρους που προσπαθούν να βγάλουν αποτυχημένη τη σεζόν του Ολυμπιακού που πήρε το βασικό του στόχο, το πρωτάθλημα, με μεγάλη διαφορά. Στο +19 είμαστε και βλέπουμε...

Και έρχεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ να πει αυτό που λέμε και εμείς από την πρώτη στιγμή. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε ποτέ για το πρωτάθλημα. Γιατί, στην ουσία αυτό λέει όταν τονίζει πως η σεζόν του ΠΑΟΚ είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών!

Να έχανε ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα με 19 βαθμούς διαφορά και να έβγαινε ο Μαρτίνς και να έλεγε, με την προοπτική μόνο του Κυπέλλου, ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν Ολυμπιακού; Φαντάζεστε τι θα γινόταν;

Για την ιστορία, δείτε τη δήλωση του Λουτσέσκου: «Το θέμα είναι να μπορείς να βγάλεις αντίδραση, αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Θα το πω γι' ακόμη μία φορά φέτος, αν εξαιρέσουμε τις χρονιές όπου ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, είναι μία από τις πετυχημένες σεζόν των τελευταίων πέντε ετών, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τη χρονιά με πετυχημένο τρόπο ώστε να μείνει στην ιστορία, έχοντας φυσικά και δύσκολες στιγμές μέσα από αυτήν».

Διαβάστε επίσης