Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συλλέκτης τίτλων και ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ! (photos)

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συλλέκτης τίτλων και ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ! (photos)
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 11:41

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού, μπροστά σε ακόμη μία απονομή πρωταθλήματος! Μπροστά σε άλλον ένα μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος υπό την ηγεσία του οποίου έρχεται σε πέρας και γεμίζει περηφάνεια τον κόσμο της ομάδας! Ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού κάνει σήμερα τη 10η φιέστα του σε 12 χρόνια! Έχει κάνει «επάγγελμα» το να σηκώνει κούπες στον ουρανό του Πειραιά!

Από τη σεζόν 2010-11, μέχρι σήμερα, τη σεζόν 2021-22, έχουν περάσει 12 χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ΜΟΝΑΧΑ δύο τίτλους, για τους οποίους ξέρουν άπαντες πως κατέληξαν στα χέρια των αντιπάλων και πως δεν βάφτηκαν «ερυθρόλευκοι»… Ο Ολυμπιακός δεν είναι… διεκδικητής, όπως είναι άλλοι. Επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ. Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κατακτά, από «τιμόνι» της ομάδας, τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο και βλέπει τους κόπους και τις επενδύσεις του να αποδίδουν και να φέρνουν αποτελέσματα! Η ομάδα διαρκώς γιγαντώνεται, έχει πάντοτε τον πήχη ψηλά και κόντρα στη ροή της εποχής και τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, παραμένει υγιής, ακμαία και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μέσα από το παρακάτω φωτογραφικό, κάνουμε ένα υπέροχο ταξίδι στα τελευταία 12 χρόνια και μετράμε ΤΡΟΠΑΙΑ! Φύγαμε…

Διαβάστε επίσης