Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γαβαλάς: «Υπερηφάνεια για το νέο σπουδαίο επίτευγμα»

Γαβαλάς: «Υπερηφάνεια για το νέο σπουδαίο επίτευγμα»
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 20:59

Το μήνυμά του για τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. Δείτε: «Με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού, γιορτάσαμε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αναδείξαμε τις ρίζες μας σε αυτή τη μακρά διαδρομή που έχει την αφετηρία της στο 1925.

Τα παιδιά μας είχαν έντονη παρουσία τη βραδιά της 14ης Μαΐου στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Το χαμόγελό τους όταν άνοιξαν οι προβολείς με την ολοκλήρωση της φιέστας, ήταν το μεγαλύτερο παράσημο της βραδιάς

Άλλωστε, όπως έχει πει ο Μίκης Θεοδωράκης, «Μέσα στη βαθιά, τη σωστή και ολοκληρωμένη γνώση της ιστορία μας, βρίσκεται το αληθινό μέλλον της νεολαίας μας». Ο Μίκης της Ελλάδας ήταν «κοντά» μας αυτό το αξέχαστο Σαββατόβραδο. Μέσα από τη φωνή του Μπάμπη Στόκα, ταξιδέψαμε στα μονοπάτια αυτού του γίγαντα του Ελληνισμού.

Όλοι μας στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αισθανόμαστε υπερηφάνεια για το νέο σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας μας, την κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσοι γέμισαν κάθε γωνιά του Καραϊσκάκη για να γιορτάσουμε μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή, όπως και στα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας σε όλον τον κόσμο, για τη δύναμη που παρέχουν στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς».

Διαβάστε επίσης