Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό ο Ολυμπιακός, το βράδυ του Σαββάτου, πανηγύρισε το... 48ο, όχι το 47ο!

Για αυτό ο Ολυμπιακός, το βράδυ του Σαββάτου, πανηγύρισε το... 48ο, όχι το 47ο!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 01:28

Η μοναδική στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού σε κάνει να ανατριχιάζεις και να νιώθεις επιπλέον σιγουριά για το αύριο. Μία σιγουριά που υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, και μόνο με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πρόεδρος, θυμίζουμε, πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου το 10ο πρωτάθλημά του σε 12 χρόνια! Συγκλονιστικό!

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα, αλλά το... 48ο. Και υπήρχε λόγος. Σοβαρός λόγος! Και αυτός δεν ήταν άλλος από την ανυπέρβλητη αγάπη, από την απίθανη στήριξη που έδειξε ο κόσμος στην ομάδα. Την ώρα που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης υπήρξε η σχετική γκρίνια για το αποτέλεσμα (για τα αποτελέσματα, για την ακρίβεια) με τον Παναθηναϊκό, αυτό που έγινε το Σάββατο, ήταν συγκλονιστικό.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο κόσμος, αρχικώς, γέμισε το Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και για τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα. Και μπορεί ο αγώνας να μην ξεκίνησε καλά, εκείνος, όμως, στήριξε. Και ως το φινάλε, συνέχισε να σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη. Μάλιστα, ήταν τέτοια η ώθηση και η φωνή του, ειδικά προς το τέλος, που σου έδινε την αίσθηση ότι αν έμπαινε γκολ, ειδικά στις φάσεις στο φινάλε με τα συνεχόμενα κόρνερ, το γκολ θα το έβαζε εκείνος. Ο κόσμος! Το 1-1 με τον ΠΑΟΚ προφανώς και δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η επιθυμητή (όπως και όλη τη σεζόν), αλλά ο λαός του Θρύλου έδειξε συγκλονιστική υποστήριξη στην ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς που τρία χρόνια τώρα τους έχει γλεντήσει όλους, με κάθε τρόπο. Μέσα και έξω. Εντός και εκτός. Ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια. Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι υπάρχει διχασμός. Και αυτό φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Και όλο αυτό το κλίμα, φυσικά, μεταφέρθηκε και στη φιέστα. Φιέστα για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα. Και όλο αυτό που προηγήθηκε, ήταν ένα μήνυμα και για τη φιέστα για το... 48ο! Και ο Ολυμπιακός, με τον ηγέτη του στο τιμόνι, και αυτόν τον κόσμο, δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη μιλάμε. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Ποιον να... φοβηθούν;

Θρύλε, γερά, τέτοια εποχή σε έναν χρόνο να κάνουμε σχέδια, σιγά-σιγά, για το 49ο και το 5ο αστέρι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης