Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα δουλεύεται από «χθες»

Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα δουλεύεται από «χθες»
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 09:43

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει. Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται. Προχωρά δυνατός στο «αύριο». Οι πανηγυρισμοί για το 47ο σιγά-σιγά κοπάζουν και έρχεται η ώρα η ομάδα να κοιτάξει για τα καλά μπροστά. Εκεί όπου υπάρχουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι, να κατακτηθούν και ακόμη περισσότερες επιτυχίες, να έρθουν. Όπως τα προβλήματα, τα οποία εμφάνισε φέτος η ομάδα, δεν μειώνουν την τεράστια χαρά για την κατάκτηση του 47ου και την ένδοξη πορεία του Ολυμπιακού και φέτος στο πρωτάθλημα, έτσι και η χαρά για τον τίτλο δεν… κρύβει τα παραπάνω προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστά, τον Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά, αλλά και όλο το επιτελείο της Διοίκησης έτοιμο και σε εγρήγορση, βγαίνει μπροστά δυνατά στη «μάχη» για την επόμενη ημέρα. Στο ρόστερ θα γίνουν άμεσα οι κατάλληλες προσθαφαιρέσεις. Όταν λέμε άμεσα, ΟΚ, δεν εννοούμε… σήμερα. Αλλά άμεσα. Η ομάδα αρχίζει αμέσως να χτίζεται, καθώς ο χρόνος προχωρά και οι νεότερες υποχρεώσεις δεν είναι μακριά. Οι συναντήσεις θα αρχίσουν άμεσα στην Πλατεία Αλεξάνδρας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολλά να κουβεντιάσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Διοίκηση του Θρύλου, συνολικά.

Θα μπουν οι στόχοι της νέας σεζόν. Οι οποίοι είναι και… ψιλοδεδομένοι. Θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ρόστερ και θα μπουν άμεσα οι προτεραιότητες, για τη ενίσχυση/διαφοροποίηση του ρόστερ. Και έτσι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει άμεσα να προχωρήσει προς τα διαδικαστικά του: Την προετοιμασία, τα φιλικά, τα προκριματικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τι κατάφεραν;

Και τι κατάφεραν;

Έσταξαν χολή. Έβαλαν τα τρολ να… γράφουν «να μην πάει ο κόσμος στη φιέστα». Έκραξαν. Παραμύθιασαν. Και τι κατάφεραν. Ο Θρύλος (τους) γλέντησε ΞΑΝΑ.