Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρώτα νίκη, μετά δοκιμές

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρώτα νίκη, μετά δοκιμές
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 10:56

Τελευταίο ματς της σεζόν. Μεγάλο ματς. Σημαντικό. Αδιάφορο μόνο βαθμολογικά. Γιατί, στην πραγματικότητα, όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού, αδιάφορο ματς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σαφές αυτό και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και απόψε να παίξει στο 100%... μίνιμουμ. Δεν έχει σημασία το αν στο ματς διακυβεύεται κάτι. Ούτε για τον Θρύλο, ούτε για την ΑΕΚ υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το οποίο μετράει. Ο Θρύλος είναι πρωταθλητής και όσες αλλαγές και αν έχει στην 11άδα του, θα κατέβει στο ΟΑΚΑ για να νικήσει. Η ιστορία, η φανέλα, το έμβλημα, επιτάσσουν πάντα η ομάδα να πηγαίνει για τη νίκη, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Η αποστολή την οποία ανακοίνωσε ο Μαρτίνς, έχει μέσα αρκετά πρόσωπα, τα οποία έχουν απόψε μια ευκαιρία να δείξουν τι είναι ικανά να κάνουν, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου. Το βάρος είναι μεγάλο και όποιος είναι στο ρόστερ της ομάδας, οφείλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι έτοιμος. Οφείλει να είναι σε εγρήγορση και να δείχνει ότι μπορεί σε κάθε ματς, να μπει στο γήπεδο και να προσφέρει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει την επόμενη ημέρα. Να δουλεύει για την επόμενη σεζόν. Να δουλεύει για την είσοδό του στο νέο Champions League και για το 48ο, το 49ο και πάει λέγοντας. Για το πέμπτο αστέρι! Αλλά αυτή τη στιγμή, σήμερα, απόψε, το μόνο που μετράει είναι η νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να την υποτιμήσει και να παίξει απέναντι στην ομάδα του Οφρυδόπουλου, σαν να είναι μάχη… τίτλου! Ραντεβού στις 20:00, ζωντανά από το gavros.gr.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης