Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην την υποτιμάς και μην ασχολείσαι εσύ με τα εσωτερικά της

Μην την υποτιμάς και μην ασχολείσαι εσύ με τα εσωτερικά της
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 14:46

Όποιος και να παίξει απόψε το βράδυ, στο ΟΑΚΑ, έχει την ευκαιρία να δείξει πράγματα στην ομάδα του, αλλά και στον Πέδρο Μαρτίνς. Και ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα της ΑΕΚ, για να νικήσει, όπως είπαμε. Είναι σαφές, ώρες (μέρες) πριν το ματς, ότι η φάση θα μυρίζει… μπαρούτι. Ο Θρύλος θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ούτως ή άλλως εχθρικό απέναντί του κοινό, το οποίο όμως απόψε θα είναι… ακόμη περισσότερα στα «κόκκινα». Ακόμη περισσότερο σε κατάσταση… προ της έκρηξης.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση, όμως, με την εσωτερική κατάσταση στην ΑΕΚ. Μπορεί να έβαλε το… χεράκι του, ώστε αυτή να γίνει λιγάκι πιο… έκρυθμη και πλέον εδώ όπου έχει φτάσει το πράγμα, το ΟΑΚΑ απόψε να… μυρίζει μπαρούτι. Αλλά ο Θρύλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχέση με αυτά… Δεν έχει σχέση με το ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να κουμαντάρει τα στελέχη της, ότι οι οπαδοί κατηγορούν τον ιδιοκτήτη της ότι δεν βάζει λεφτά και άλλα τέτοια… Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός πάει για να νικήσει. Δεν τον απασχολεί η κρίση στις τάξεις της ΑΕΚ.

Το πράγμα είναι απλό. Δεν την υποτιμάς, έτσι διαλυμένη που είναι. Δεν ασχολείσαι με τα εσωτερικά της. Δεν σε ενδιαφέρει αν οι οπαδοί είναι στο… τσακ να μπουν στο γήπεδο και να αρχίσουν να κυνηγάνε κόσμο. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει, με εσένα στο ΟΑΚΑ. Τον Χάρα να θυμάσαι, Θρύλε. Εσύ τη δουλειά σου. Πας ΟΑΚΑ, τους νικάς, τους τελειώνεις και φεύγει κύριος για διακοπές… Και άστους να τα βρουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης