Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 18:44

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ υποχρεώθηκε σε επιζήμια ήττα με ανατροπή (3-2 από 0-2) στην έδρα του Άρη και έτσι οι ελπίδες που θα είχε σε περίπτωση νίκης για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, εξανεμίστηκαν. Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Ένωσης με οπαδούς να στρέφονται εναντίον παικτών και διοίκησης, μετά και την τελευταία γκέλα.Πλέον, οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το 3ο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού Παναθηναϊκός και Άρης τους προσπέρασαν στη διαδικασία των πλέι οφ, αν και η ομάδα τερμάτισε 3η στην κανονική περίοδο. Με απολογισμό 2-4-3 στο μίνι τουρνουά, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο, με την απόδοση των παικτών του Μαρτίνς να πέφτει το τελευταίο διάστημα. Έχει φτάσει σε τρεις νίκες στα 10 τελευταία ματς, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έδωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2), στο ντέρμπι αιωνιών, οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στον ΠΑΟΚ, στο Φάληρο. Μικρή σημασία είχε το αποτέλεσμα του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Πιθανό το ροτέισον στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, που κλείνει τις υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Τρίτης.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Ελ Αραμπί: «Να πανηγυρίσω κι άλλα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό»

Μήνυμα παραμονής ή μήπως όχι; Όπως και να ‘χει, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει κι άλλα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος. Είμαι για τρίτη φορά πρωταθλητής. Νομίζω ότι το αξίζαμε. Φέτος είναι διαφορετικά γιατί μπορούμε και το πανηγυρίζουμε με τον κόσμο και τις οικογένειες μας».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το αν θα κατακτήσει κι άλλο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: «Ευχαρίστως, γιατί όχι. Μου αρέσει πολύ να πανηγυρίζω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης